Deosebit de aromat și suculent – Ardei umplut cu piept de pui și cașcaval
Ingrediente necesare:
- 4 ardei grași
- 1 piept de pui
- Jumătate linguriță sare
- 1 linguriță condimente pentru pui
- 2 linguri smântână
- 1 lingură făină
- 1 lingură ulei
- 70 ml apă
- 70 g cașcaval ras
- 1 roșie
Mod de preparare:
Tăiem carnea în cubulețe și le prăjim într-o tigaie cu un pic de ulei, adăugând și sare și condimente.
După ce capătă o culoare frumoasă, adăugăm făina și amestecăm. Adăugăm și smântâna și amestecăm din nou. Turnăm un pic de apă și amestecăm sosul.
Tăiem ardeiul gras în jumătate, pe lungime. Îndepărtăm cotoarele și semințele. Punem jumătățile de ardei în forma de copt. Le umplem cu carne și sos, presărăm cașcaval ras deasupra și punem și bucățele de roșii.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!