Simplu, rapid și gustos!
Ingrediente necesare:
1 ou
2 piepți de pui
50 g costiță
2 felii mușchi file
1 felie șuncă Praga
1/2 ardei capia verde
1/2 ardei capia roșu
50 g cașcaval
50 g ciuperci
Vegeta, piper
Ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Curățăm, spălăm apoi tăiem în felii carnea. Batem feliile, ca la șnițele.
Tocăm mărunt ardeii, șunca, costița și ciupercile; dăm cașcavalul prin răzătoarea mare apoi amestecăm bine toate aceste ingrediente.
Batem oul împreună cu condimentele.
Luăm prima felie de piept de pui, punem pe ea o lingură din amestecul de șuncă și rulăm.
Dacă nu stă rulată, ne ajutăm cu o scobitoare.
Dăm ruloul prin făină, apoi prin oul bătut și prin pesmet.
Procedăm la fel și cu celelalte felii de piept de pui.
Prăjim rulourile în ulei încins, până se rumenesc frumos pe toate părțile, apoi le scoatem pe un prosop de hârtie.
Servim rulourile calde sau reci, ca aperitiv sau alături de garnitura preferată.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!