Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – „Omletă” din 2 ouă, 1 cartof și un sfert de căpățână mică de varză albă
Ingrediente necesare:
- Un sfert de căpățână mică de varză albă
- 1 cartof
- 2 ouă
- Sare și piper după gust
- Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Pregătim ingredientele: tocăm varza fideluță și curățăm și dăm cartoful prin răzătoare.
Punem cartoful, varza și ouăle într-un bol. Adăugăm sare, piper și amestecăm foarte bine.
Încingem un pic de ulei într-o tigaie și răspândim compoziția pregătită în ea. Prăjim omleta pe foc mic până partea inferioară se încheagă. Cu ajutorul unei farfurii, o întoarcem pe partea cealaltă și o prăjim până se rumenește frumos. Întoarcem omleta din nou și o prăjim până se rumenește frumos și cealaltă parte.
Transferăm omleta pe un platou. Savurați cu poftă!
Poftă bună!