Rețetă pas cu pas, cu imagini – Batoane moi și pufoase, delicioase și aromate – Încercați rețeta, o să vă placă mult
Ingrediente necesare:
- 350 g brânză de vaci
- 1 ou
- 1 lingură smântână
- 2 linguri zahăr
- 1/3 linguriță sare
- 1 linguriță praf de copt
- 200-250 g făină
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem brânza într-un vas, adăugăm oul, zahărul, sarea, smântâna și omogenizăm foarte bine. Adăugăm praful de copt și treptat încorporăm și făina cernută, cât să obținem un aluat omogen.
Transferăm aluatul pe suprafața de lucru presărată cu un pic de făină, formăm un baton și îl tăiem în bucăți.
Prăjim batoanele într-o tigaie cu ulei încins, la foc mediu, până se rumenesc frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!