Rețetă pas cu pas, cu imagini – Dovlecei în vas yena (cu ouă și cașcaval) – Se prepară rapid și ușor, din 4 ouă, 3 dovlecei,150g brânză, ulei și condimente
Ingrediente necesare:
- 3 dovlecei
- 4 ouă
- Sare și piper după gust
- 150 g brânză sau cașcaval ras
- 3 linguri ulei
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Spălăm dovleceii și tăiem în cubulețe. Transferăm cubulețele de dovlecei într-un vas yena și turnăm uleiul deasupra. Adăugăm sare, piper și amestecăm.
Batem ouăle într-un bol, împreună cu un pic de sare și de piper. Turnăm în vas, punem brânza sau cașcavalul ras deasupra și dăm vasul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20-30 minute sau până mâncărica se rumenește frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!