Rețetă fără coacere, cu imagini – Un deliciu, pur și simplu un deliciu! Prăjitură de casă Napoleono (cu biscuiți și cremă de smântână)
Ingrediente necesare:
- 300 g smântână pentru frișcă
- 350 g cremă de brânză
- 250 g brânză de vaci
- 250 g lapte condensat îndulcit
- 3 plicuri întăritor frișcă
- 400 g biscuiți aproximativ
- 1 linguriță esență de vanilie
Mod de preparare:
Punem smântâna și 1,5 plicuri de întăritor într-un bol și mixăm spumă. Într-un alt bol mixăm crema de brânză cu brânza de vaci, vanilia, întăritorul rămas și cu laptele condensat. Încorporăm și frișca, amestecând ușor cu o spatulă.
Ungem biscuiții cu cremă și îi punem în tavă, cu partea unsă în jos. Întindem un strat de cremă peste stratul de biscuiți. Repetăm straturile până se termină ingredientele. Peste ultimul strat de cremă punem un strat de biscuiți măcinați.
Dăm tava la frigider pentru 2-3 ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!