Rețetă pas cu pas, cu imagini – Fursecuri fine și aromate, absolut delicioase – Fursecuri cu brânză dulce – Merită să încercați rețeta, o să vă placă mult
Ingrediente necesare:
- 20 g zahăr
- 100 g unt
- 260 g făină
- 300 g brânză de vaci
- 1 linguriță plină praf de copt
- 1 praf de sare
- 100 g zahăr
- Vanilie
Mod de preparare:
Punem brânza într-un bol. Adăugăm sare, 20 g zahăr, untul moale și omogenizăm cu spatula.
Amestecăm făina cu praful de copt după care cernem treptat în compoziția cu brânză, amestecând până la omogenizare după care frământând un aluat omogen, moale și neted.
Împărțim aluatul în două bucăți pe care le învelim în folie și le dăm la frigider pentru 30-40 minute.
Pentru umplutură, amestecăm 100 g zahăr tos cu zahăr vanilat. Presărăm jumătate pe o bucată de aluat și întindem într-un dreptunghi subțire.
Pliem două margini spre mijloc după care pliem în două. Tăiem în bucăți, trecem prin făină partea inferioară și așezăm fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Procedăm la fel și cu aluatul rămas.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!