Desert super cremos, fără coacere – Aveți nevoie de 400 ml lapte, 350 ml frișcă lichidă, 100g ciocolată neagră și…
Ingrediente necesare:
- 1 pachet pișcoturi
Ingrediente necesare pentru cremă:
- 1 plic budincă de vanilie
- 400 ml lapte
- 4 linguri zahăr tos
- 250 ml frișcă lichidă
Ingrediente necesare pentru glazură:
- 100 ml frișcă lichidă
- 100 g ciocolată neagră
Mod de preparare:
Pregătim o tavă mai îngustă, cât să încapă pișcoturile perfect în ea.
Pregătim budinca din lapte, praful de budincă și zahăr. După ce se îngroașă, o turnăm peste stratul de pișcoturi din tavă și lăsăm să se răcească.
Mixăm frișca spumă și o întindem peste stratul de budincă.
Punem încă un strat de pișcoturi și turnăm glazura deasupra.
Pentru glazură, topim bucățelele de ciocolată împreună cu frișca lichidă pe baie de aburi, amestecând până la omogenizare.
Dăm desertul la frigider pentru câteva ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!