Rețetă cu imagini, pas cu pas – Desert rapid, la cană – Desert cremos și delicios, foarte ușor de preparat – Se face din puține ingrediente
Ingrediente necesare:
- 2 gălbenușuri
- 2 linguri zahăr
- Vanilie după gust
- 150 ml frișcă lichidă 20%
- Apă fierbinte
- 2 linguri zahăr
Mod de preparare:
Punem gălbenușurile într-un bol. Adăugăm 2 linguri de zahăr, vanilia și amestecăm bine cu telul. Adăugăm și frișca lichidă caldă și omogenizăm foarte bine.
Turnăm compoziția într-o cană și punem cana într-o cratiță cu apă fierbinte. Punem totul la cuptorul preîncălzit la 160 de grade pentru 1 oră.
După ce desertul se răcorește, îl dăm la frigider pentru 1-2 ore. Ulterior, presărăm deasupra 2 linguri de zahăr și dăm cana la cuptorul setat pe funcția de grill, pentru 2-4 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!