Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Dovlecei la cuptor (cu roșii, ouă și carne de pui ) – Rețetă savuroasă, cu adevărat delicioasă
Ingrediente necesare:
- Piept de pui
- Dovlecei
- Ardei
- 150 g cașcaval
- Roșii
- 5 ouă
- Sare și condimentele preferate
- 1 pahar smântână
- Pătrunjel verde
Mod de preparare:
Tăiem carnea în felii și condimentăm cu sare pe ambele părți. Punem carnea într-un bol. Tăiem dovleceii rondele. Ungem o tavă cu ulei de măsline și punem dovleceii în ea. Sărăm, punem fâșiile de ardei deasupra, carnea și cașcavalul ras. Punem încă un strat de dovlecei peste care punem rondelele de roșii.
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sare, piper, boia, usturoi granulat sau condimentele preferate și omogenizăm bine. Turnăm în tavă și presărăm deasupra pătrunjel verde tocat.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40-45 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!