Rețetă fără coacere – Desert cu cremă de căpșuni, brânză dulce și biscuiți
Ingrediente necesare:
- 700 g biscuiți Petit Beurre (aproximativ)
- 250 g unt moale
- 200 g zahăr tos
- 1 plic zahăr vanilat
- 500 g brânză de vaci
- 3 plicuri budincă de căpșuni
- 1 L lapte
- Frișcă
Mod de preparare:
Pregătim budinca din lapte, zahăr vanilat și tos și praful de budincă. Acoperim suprafața budincii cu folie alimentară și o lăsăm să se răcească. Mixăm spumă untul după care, mixând continuu, adăugăm câte o lingură de budincă răcită. Încorporăm și brânza și împărțim crema în 4 părți egale.
Tapetăm o tavă de 32*22 cm cu hârtie de copt și punem un rând de biscuiți în ea. Ungem biscuiții cu cremă. Repetăm straturile până se termină ingredientele. Ultimul strat va fi unul de biscuiți peste care întindem frișcă. decorăm după gust.
Dăm desertul la frigider pentru câteva ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!