Ingrediente:

  • 1 ou
  • 150 g făină
  • 40 g zahăr
  • 25 ml ulei
  • coajă de lămâie
  • 200 g ricotta
  • 50 g zahăr
  • 1 ou
  • vanilie

Mod de preparare:

1. Într-un vas, batem un ou. Adăugăm zahărul, coaja de lămâie, uleiul, făina cernută și amestecăm bine până când obținem un aluat moale și pufos.

2. Pentru umplutură, așezăm brânza într-un vas. Adăugăm zahărul, oul, vanilia și amestecăm foarte bine.

3. Împărțim aluatul obținut în 6 biluțe egale.

4. Întidem bucățelele de aluat în pătrățele subțiri.

5. Așezăm foile de aluat într-o tavă de copt pentru brioșe.

6. Adăugăm umplutura pregătită anterior și formăm pachețele.

7. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.