Ingrediente:
- 1 ou
- 150 g făină
- 40 g zahăr
- 25 ml ulei
- coajă de lămâie
- 200 g ricotta
- 50 g zahăr
- 1 ou
- vanilie
Mod de preparare:
1. Într-un vas, batem un ou. Adăugăm zahărul, coaja de lămâie, uleiul, făina cernută și amestecăm bine până când obținem un aluat moale și pufos.
ADVERTISEMENT
2. Pentru umplutură, așezăm brânza într-un vas. Adăugăm zahărul, oul, vanilia și amestecăm foarte bine.
3. Împărțim aluatul obținut în 6 biluțe egale.
4. Întidem bucățelele de aluat în pătrățele subțiri.
5. Așezăm foile de aluat într-o tavă de copt pentru brioșe.
6. Adăugăm umplutura pregătită anterior și formăm pachețele.
7. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.