Rețetă rapidă, cu imagini, explicată pas cu pas – Biluțe de casă cu brânză dulce – Aveți nevoie de 3 ouă, 120g făină, 100g zahăr, 120g brânză de vaci, 150 ml frișcă lichidă și…
Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 1 praf de sare
- 100 g zahăr
- 120 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 3 linguri ulei
- 120 g brânză de vaci
- 150 ml frișcă lichidă 33%
- 70 g zahăr pudră
- Pudră de cacao pentru decor
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol. Adăugăm un praf de sare și mixăm spumă. Adăugăm zahărul și mixăm până se dizolvă. Încorporăm și făina cernută împreună cu praful de copt după care încorporăm și uleiul.
Transferăm aluatul astfel obținut într-o tavă (nu contează mărimea) tapetată cu hârtie de copt. Uniformizăm și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute.
Punem brânza de vaci, zahărul pudră și frișca lichidă într-un bol adânc și mixăm bine, până obținem o compoziție omogenă și cremoasă. Scoatem prăjitura de la frigider și o măcinăm în blender. Transferăm firimiturile într-un bol și adăugăm treptat amestecul de brânză, amestecând până la omogenizare.
Formăm bomboanele și le dăm prin pudră de cacao.
Savurați cu poftă! Poftă bună!