Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Triunghiuri Aperitiv, gata în 5 minuțele – Se prepară din 2 ouă, 10 linguri făină, 100g lapte, 100g șuncă și…
Ingrediente necesare:
- 2 ouă
- 3 linguri ulei de măsline
- 100 g lapte
- 3 linguri parmezan ras
- 8-10 linguri făină
- 10 g praf de copt
- 100 g șuncă
- 100 g cașcaval
- Semințe de susan
Mod de preparare:
Spargem ouăle într-un bol, adăugăm uleiul de măsline, laptele, parmezanul ras și mixăm până la omogenizare. Încorporăm și făina treptat, cât să obținem o consistență potrivită. La final încorporăm și praful de copt.
Ungem cu unt o tavă de 23 cm. Tapetăm baza cu hârtie de copt și marginile cu făină. Transferăm jumătate din aluat în tavă și îl uniformizăm. Punem deasupra șunca și cașcavalul și acoperim totul cu aluatul rămas. Uniformizăm, presărăm semințele de susan deasupra și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25-30 minute.
După coacere, scoatem preparatul din tavă și îndepărtăm hârtia de copt.
Savurați cu poftă! Poftă bună!