Gustoase și sățioase – Rulouri pane din carne tocată, cu umplutură de cașcaval
Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocată
- 1 ceapă roșie
- 2 căței usturoi
- 150 g cașcaval ras
- 1 ou
- Sare, piper, ulei după gust
Ingrediente necesare pentru aluatul pane:
- 250 ml lapte
- 2 ouă
- 10 linguri făină
- Sare și piper după gust
Mod de preparare:
Amestecăm carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, oul, sarea și piperul.
Punem o bucată mai mare de folie alimentară pe suprafața de lucru și transferăm compoziția de carne pe ea. Modelăm un dreptunghi, presărăm cașcavalul deasupra și cu ajutorul foliei rulăm.
Împachetăm ruloul în folie și dăm la congelator pentru aproximativ 2 ore.
În timp ce ruloul este la congelator, pregătim și aluatul: amestecăm foarte bine toate ingredientele necesare, până obținem un aluat neted și fără cocoloașe.
Scoatem ruloul din congelator și din folie și porționăm în bucăți de 1 cm grosime.
Le dăm prin aluatul pregătit și le prăjim în ulei încins până se rumenesc frumos pe ambele părți. Servim cu piure de cartofi și sfeclă roșie sau cu garnitura preferată.
Savurați cu poftă! Poftă bună!