Rețetă cu imagini, pas cu pas – Ruladă de casă moale și cremoasă (cu ciocolată și cocos) – Rețetă simplă și rapidă, fără coacere
Ingrediente necesare:
- 150 g făină
- 150 g zahăr tos
- 5 linguri pudră de cacao
- 1 l lapte
- 250 ml frișcă lichidă 33%
- 20 g unt
- Fulgi de cocos
Mod de preparare:
Punem făina, zahărul și pudra de cacao într-un vas. Amestecând continuu încorporăm laptele și punem vasul pe foc mediu spre mic. Fierbem până compoziția se îngroașă. Încorporăm și untul.
Tapetăm o tavă cu fulgi de cocos și transferăm compoziția în ea. Uniformizăm și dăm tava la frigider pentru 1 oră.
Pentru umplutură, mixăm frișca spumă tare. Întindem frișca peste compoziția cu cacao după care dăm tava înapoi la frigider pentru încă 1 oră.
Ulterior, tăiem desertul în fâșii și rulăm.
Savurați cu poftă! Poftă bună!