Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Tort de casă Oreo – Tort cremos și delicios (cu biscuiți și brânză dulce)
Ingrediente necesare pentru o tavă de 20 cm:
- 20 g gelatină
- 100 ml lapte
- 400 g brânză de vaci
- 200 g lapte condensat îndulcit
- 2-3 pachete biscuiți Oreo
Mod de preparare:
Punem gelatina în lapte și o lăsăm deoparte pentru 10 minute, să se umfle. O încălzim doar până se dizolvă, fără să o fierbem. Punem un strat de biscuiți în tavă. Mărunțim 5 biscuiți.
Într-un alt vas, mixăm brânza de vaci cu laptele condensat. Adăugăm pe rând gelatina, bucățelele de biscuiți și amestecăm bine. Turnăm compoziția în tavă, acoperim tava cu folie alimentară și dăm tortul la frigider pentru 5 ore.
Ulterior, decorăm cu firimituri de biscuiți sau după plac.
Savurați cu poftă! Poftă bună!