Prăjitură de casă cu piersici și frișcă – Prăjitură moale și pufoasă
Ingrediente necesare:
- 3 ouă
- 1 cană zahăr tos
- 2 căni făină
- 200 ml frișcă lichidă
- 1 plic praf de copt
- Un praf de sare
- Piersici
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Amestecăm făina cu praful de copt și cu praful de sare și cernem totul într-un bol.
Mixăm ouăle spumă împreună cu zahărul. Treptat și alternativ, încorporăm și făina și frișca lichidă.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și transferăm compoziția în ea.
Punem deasupra și feliile de piersici și coacem prăjitura timp de 30 de minute aproximativ, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
După ce se răcește, se poate pudra cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!