Rețetă cu imagini, pas cu pas – Batoane de casă cu brânză dulce și ciocolată – Se prepară din 340g ciocolată, 400g brânză de vaci, 50g zahăr pudră și…
Ingrediente necesare:
- 180 g ciocolată
- 400 g brânză de vaci
- 50 g zahăr pudră
- Vanilie după gust
- 50 g unt topit și răcit
- 160 g ciocolată
- 30 g ulei
- 50 g nuci
Mod de preparare:
Mixăm brânza de vaci cu zahărul pudră și cu vanilia până obținem o consistență cremoasă. Încorporăm untul și transferăm jumătate din compoziția într-un alt vas.Amestecăm o parte din compoziție cu 180 g ciocolată topită după care transferăm într-o formă de silicon.
Transferăm și compoziția albă într-o formă de silicon. Dăm la congelator pentru 1 oră după care scoatem din formă.
Topim ciocolata rămasă după care o amestecăm cu uleiul. Încorporăm și bucățelele de nuci și trecem desertul prin acest amestec. Punem pe o farfurie și dăm la frigider pentru câteva ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!