Rețetă pas cu pas, în imagini – Rulou din aluat foietaj umplut cu salam, cașcaval și cârnați
Ingrediente necesare:
- 1 pachet aluat foietaj
- 200 g cașcaval
- 100 g salam
- 100 g cârnați
- 1 ou
- Condimente după gust (oregano, cimbru de exemplu)
- 2 linguri ketchup
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Scoatem aluatul din pachet și îl întindem. Ungem cu ketchup, presărăm oregano după care punem și umplutura.
Rulăm și transferăm pe tava tapetată cu hârtie de copt. Procedăm la fel și cu aluatul și umplutura rămasă.
Ungem rulourile cu ou bătut. Opțional, putem presăra și semințe de susan sau de mac deasupra.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!