Se prepară rapid și ușor și este delicioasă – Prăjitură la tavă cu brânză dulce, cacao și piersici
Ingrediente necesare pentru aluat:
- 2 ouă
- 1 cană zahăr tos
- 1 plic zahăr vanilat
- Jumătate cană ulei
- 2 căni făină
- 1 plic praf de copt
- 1 cană lapte
- 2 linguri pudră de cacao
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 500 g brânză de vaci
- Jumătate plic praf de budincă de vanilie
- 3 linguri zahăr tos
- 5 piersici
Mod de preparare:
Mixăm ouăle spumă împreună cu zahărul tos și cel vanilat. Încorporăm uleiul, laptele și, la final, făina cernută împreună cu pudra de cacao și praful de copt.
Pentru umplutură, amestecăm foarte bine ingredientele (în afară de piersici).
Crestăm coaja piersicilor după care le punem în apă fierbinte pentru 1 minut.
Le scoatem din apă, le decojim și le tăiem în felii.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm jumătate din aluat în ea. Punem și umplutura de brânză, piersicile și aluatul rămas.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 20 de minute. După ce se răcește, o pudrăm cu zahăr pudră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!