Rețetă pas cu pas, cu imagini – Rețetă gustoasă și sățioasă, merită încercată – Piept de pui la cuptor (cu cașcaval, ceapă și ouă)
Ingrediente necesare:
- 800 g piept de pui
- Sare, piper, boia
- 1 ceapă
- 1 roșie
- 3 ouă fierte
- 2 linguri maioneză
- 150 g cașcaval
Mod de preparare:
Tăiem carnea în felii pe care le frăgezim și le condimentăm cu sare, piper și boia pe ambele părți.
Tocăm mărunt ceapa și roșia după care le transferăm într-un bol. Adăugăm și ouăle date pe răzătoarea mare, cașcaval ras, maioneza și amestecăm foarte bine.
Punem carnea într-o tavă unsă cu ulei. Acoperim fiecare felia cu amestecul de ouă și cașcaval după care punem și cașcavalul ras rămas. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!