No menu items!
More

    Dulceață de vișine cu puțin zahăr – Dulceața “5 minute”

    Ingrediente:

    • 1 kg vișine
    • 500 g zahăr fin

    Mod de preparare:

    1. Pentru început, așezăm vișinele curățate într-un bol. Adăugăm zahărul și amestecăm bine. Dacă veți pregăti dulceața dintr-o cantitate mare de fructe, atunci puneți vișinele și zahărul în straturi alternante în bol, ca să le puteți amesteca mai ușor, fără să distrugeți forma vișinelor.

    2. Lăsăm vișinele 4-5 ore.

    3. După ce am sterilizat borcanele, punem vasul cu vișine la fiert, pe foc mic, 5-7 minute din momentul clocotirii. Dacă se formează spumă la suprafață, o îndepărtăm.

    4. Repartizăm dulceața în borcane.

    Poftă bună!

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you