Dr. Crina Vereș, medic și psihoterapeut, ajută de mulți ani persoanele cu cancer să treacă peste șocul primirii diagnosticului, oferind și sfaturi despre cum să se vindece natural.

Următoarele informații sunt niște greșeli pe care majoritatea persoanelor le comit și informații noi ți utile în vederea vindecării.

Interpretarea diagnosticului de cancer asemenea sentinței la moarte

La primirea diagnosticului, majoritatea persoanelor intră în panică și au impresia că viața lor s-a terminat.

Acest lucru însă este un mit din cauza căruia aceste persoane cheltuie extrem de mult pentru a-și salva viața.

Chiar dacă ai cancer, asta nu înseamnă că ai să și mori din această cauză.

„Când o persoană resimte diagnosticul de cancer ca o sentință la moarte se generează în creierul vechi (trunchiul cerebral) un focar ce emite un semnal spre plămâni și le transmite mesajul că este nevoie de mai mult aer pentru a supraviețui fricii de moarte.

Astfel celulele din plămâni încep să se transforme in celule speciale a căror funcție este de a fi mai permeabile pentru oxigen, însă înmulțirea lor este proporțională cu frica de moarte și exista riscul de a obstrua bronhiolele pulmonare și a crea o lipsa de aer reală și mai mare.” – explică Dr. Vereș.

Astfel se creează metastazele la plămâni, acei noduli care sunt interpretați de medicina modernă ca o răspândire a celulelor canceroase în organism – ceea ce nu are un substrat real.

Este doar un mit, fiindcă în limfă sau în sânge nu s-au găsit niciodată celule canceroase care să circule libere prin organism.

În caz contrat, cancerul de vase sanguine sau limfatice ar fi cel mai răspândit.

În plus de asta, celulele canceroase sunt celule foarte mari, de obicei, care nu pot călători prin pereții vaselor de sânge și prin corp.

”Transmite-i corpului tău mesaje de acceptare a cancerului ca parte a unui proces de avertizare asupra modului tău de viață și înțelege că a apărut in corpul tău ca o modalitate de adaptare la mediul în care trăiești sau la gândurile și convingerile tale – și nu ca o sentină la moarte.

Deci, interpretarea diagnosticului de cancer ca sentința la moarte este nefondata…” – clarifică Dr. Vereș.

Deprecierea valorii personale la aflarea diagnosticului

Al doilea pas greșit, cel mai adesea neconștientizat, este devalorizarea și intrarea într-o depresie.

Valoarea personală este o percepție a creierului tău, din așteptările și din credințele tale în ceea ce privește imaginea ta personală față de utilitatea ta, de corpul tău etc.

Scăderea valorii personale acționează la nivelul creierului și formează un alt focar de conflict în substanța albă a creierului care coordonează activitatea din oase.

Astfel, oasele încep să se macine și își pierd din masa osoasă.

Felul în care te raportezi la această problemă determină direct, la nivelul membranelor tale celulare din oase, modificări de permeabilitate pentru diferite substanțe care între sau ies din celulele osoase.

„Așadar aceste percepții ale tale determină la nivelul oaselor modificări celulare care constau în pierdere de masă osoasă, pentru că organismul tău se adaptează și se transformă în acord cu credințele tale, cu percepțiile tale și cu stările tale emoționale.”

Dietă severă pentru înfometarea tumorii canceroase

Creierul nu înțelege de ce ar trebui să se înfometeze corpul atât timp cât cancerul este și el o producție controlată din creier pentru a facilita adaptarea organismului la noul mod de percepere a realității din mediul înconjurător sau al realității gândurilor tale.

”Odată transmis la creier mesajul înfometare, se generează un focar in creierul vechi (trunchiul cerebral) in partea ce coordonează ce se întâmplă cu celulele glandulare din ficat.„

Pentru a produce mai multe enzime, aceste celule hepatice își vor modifica forma și funcția, ca să digere dramul de mâncare pe care persoana care se înfometează îl introduce totuși în corp.

”Înfometarea prin diete severe restrictive este extrem de diferită de postul creștin. (…) Postul hrănește corpul cu alimente ușoare, cu stare de liniște și relaxare, cu împăcare cu situația, cu găsirea de soluții, cu acceptarea responsabilității față de boală si gânduri si emoții, nu lasă persoana să zacă cu burta plină când creierul nu poate aloca multe resurse pentru digestie.”

Izolarea și frica de a fi contagios

Izolarea de familie, prieteni, colegi sau rude este o altă mare greșeală.

Cu cât frica ta este mai specific legată de tumoarea din sân, cu atât ganglionii afectați sunt cei localizați în zona inghinală și abdomen.

Din teama de a nu fi contagios pentru cei cu care vii în contact, creierul este masiv afectat.

În afară de creier, acest gând afectează întregul sistem ganglionar, inclusiv măduva osoasă și splina.

„Ganglionii, splina și măduva osoasă sunt afectate și atunci când conflictul de devalorizare de sine cu privire la sân, colon sau legat de întreg corpul este in faza de vindecare.

Pentru a rezolva creșterea de masă osoasă necesară, in faza de vindecare a fricii de a fi contagios se produce o falsă anemie, prin producție crescută de leucocite, apare o falsă leucemie, care dispare de la sine odată ce globulele roșii își revin iar osul si ganglionii sunt reparați și vindecați ca să devină mai puternici decât erau înainte de conflictul de devalorizare.

Natura te ajută astfel să obții oase si ganglioni mai puternici pentru a face față mai bine unor situații ulterioare asemănătoare.” – spune doamna doctor și precizează că nu orice frică cu devalorizare de sine duce la metastaze ganglionare.

Te îndeamnă să cauți soluții, să nu disperi și să ai încredere că această boală te va ajuta să devii mai adaptat și mai puternic.

Utilizarea chimioterapiei ca soluție de vindecare

Nu cancerul te duce la moarte, ci frica ta față de el.

Înfometarea, spaima față de moarte și devalorizarea de sine epuizează energia corpului și-i determină pe majoritatea celor cu cancer să recurgă la chimioterapie sau la radioterapie.

Chimioterapia, odată ce pătrunde în corp, induce o otrăvire generală.

În corpul tău, pe lângă celulele canceroase, se multiplică și materii prime structurale, din care se fac noi celule de organe.

Multiplicarea și moartea celulelor structurale și a celor așa-zise maligne este controlată de creier, printr-un program numit Moartea Celulară Programată ( MCP ).
După cum explică Dr. Vereș: „MCP este cel mai bine evidențiată in perioada intrauterină, când membranele interdigitale se resorb si în loc de degete unite prin membrane ne naștem cu degete independente, o regăsim la naștere la închiderea orificiilor prin care comunică între ele camerele inimii, la închiderea circulației sanguine ombilicale după secționarea cordonului ombilical.”

Folosirea radioterapiei pentru a diminia masa tumorală

Radiografia are efecte devastatoare asupra sănătății tale: îți prăjește celulele din corp, atât pe cele bolnave cât și pe cele sănătoase.

Practic, te ajută să mori mai repede:

„Radioterapia acționează la nivelul structurilor osoase și al tumorilor, inducând o otrăvire generalizată, provocând o demineralizare severă a oaselor și “prăjind” țesuturile moi (mușchii, vase de sânge, organe interne, țesuturi de conexiune).

De exemplu, în natura când un animal este iradiat accidental din creierul lui se declanșează programe speciale care sa îl ajute să devina o pradă mai ușoară, îl transformă în hrană pentru alte specii care sunt mai adaptate.

Un alt efect direct ce-l provoacă iradierea este sterilitatea.

De ce cei iradiați sunt sterili? Fiindcă Natura va steriliza asemenea exemplare care sunt atât de neglijente să nu își asculte intuiția si să părăsească din timp zonele de radiații periculoase si ajung să fie otrăvite.

La om iradierea atinge celulele stem in general și celulele aflate in multiplicare rapidă, adică oricare celulă în diviziune cu rolul de a reface structurile degradate ale corpului prin moarte celulară programată care au rostul de a menține starea de sănătate și sa asigure vindecarea.

Celulele așa zis maligne, mai ales din oase sau zonele unde sistemul limfatic nu poate pătrunde, au apărut la comanda creierului sesizat de stresul biologic prin care treci.

Oprirea in creștere a tumorii prin iradierea acesteia nu este indicată sub nicio formă.”

Astfel, intervenția chirurgicală este preferabilă doar în cazul în care masa tumorală ocupă spații vitale și pune astfel în pericol viața ta.

Iradierea structurilor sănătoase arde țesuturile și generează sindromul de combustie internp.

Interpretarea dată de creier: prăjit de viu și fără rost:

„Așadar, atât chimioterapia cât si radioterapia, separat sau cumulate, au o mulțime de efecte directe (considerate efecte secundare) ce conduc mai rapid spre moarte decât cancerul in sine netratat.

Daca însă faci parte din grupul celor care cred cu adevărat ca dacă medicul spune “Fă radioterapie și te vei vindeca de cancer”, atunci lasă deoparte ceea ce ai citit in acest mesaj și ai in continuare încredere că înțelepciunea corpului tău va găsi portița prin care să atenueze efectele radioterapiei proporțional cu încrederea ta…

Iisus spune încă de acum 2000 de ani: Credința ta te-a vindecat…, deci, daca crezi că te vindeci cu ce îți recomandă medicul ca expert în boala ta atunci nu contează că faci chimioterapie, radioterapie, că mănânci după diete restrictive… te vei vindeca.

…însă dacă te păcălești și reacționezi față de senzațiile produse de otrăvire, combustie, înfometare, atunci mai bine începe să ai încredere in intuiția și înțelepciunea ta care îți vor deschide calea încrederii și vindecării.”

Vaccinarea inutilă care duce la scăderea imunității și la suspendarea tumorilor
Avem impresia că dacă folosim săpunuri antibacteriene, atunci pielea noastră și implicit corpul nostru va fi lipsit de microbi. Greșit.

Microbii se înmulțesc în corpul nostru atunci când creierul are nevoie de ei în corp pentru a crește odată cu tumorile atâta timp cât omul este în faza de stres biologic activ.

La terminarea acestui stres, microbii au rolul de a digera și de a elimina tumoarea, repunând organismul în starea de vindecare.

„Apariția microbilor începe o dată cu stresul din psihic ce comandă de la creier ceea ce este nevoie să fie schimbat, înlocuit, reparat, amplificat, diminuat și astfel este solicitat ajutorul microbilor.

Odată ce găsim in sânge aceste forme, vom putea identifica momentul la care va începe sa fie vizibil un cancer sau o boală in organism.

Microbii apar încă de la începutul creșterii tumorii, sunt proporționali ca proliferare cu masa de conflict generată in psihic și totodată sunt proporționali și cu mărimea focarului din creier evidențiat ca țintă de tir pe care o vedem pe tomografia craniană fără substanța de contrast.

Atâta timp cât durează stresul, conflictul din psihicul tău, microbii vor continua să prolifereze, însă la încetarea conflictului ei vor începe să dezintegreze tumoarea cu care de fapt se hrănesc (dacă in faza activă sub acțiunea creierului a crescut o tumoare din epiteliu de tip glandular).”

Înțelegând aceste lucruri, îți vei putea da seama de ce zice doctoriță că orice vaccinare este de prisos și, în caz de tumoare, extrem de dăunător.

„Dacă ai fost vaccinat și ai făcut un cancer in faza activă a conflictului, nu se mai pot înmulți microbii specifici (microbacteriile) de care are nevoie corpul să dezintegreze tumoarea odată cu încetarea conflictului, iar tumoarea va rămâne pe loc.

Ar fi bine dacă te-ai putea obișnui cu faptul că prezenta tumorii, nodulilor și lipsa oricărei activități de multiplicare celulară înseamnă că ești de fapt vindecat sau că tumoarea a stagnat (până recidivezi în atitudinea sau convingerea neadaptativă față de mediul tău care a declanșat cancerul).”

Dr. Vereș explică și faptul că microbii sunt mici servitori ai corpului nostru, aflați sub comanda creierului și ne fac extrem de mult bine dacă putem să înțelegem că, în momentele în care facem febră, inflamații sau avem dureri, suntem de fapt în faza de vindecare de după încetarea stresului.

Acceptarea intervenției chirurgicale atunci când nu este nevoie

Imediat după depistarea unei formațiuni așa-zise tumorale, te poți speria inutil că ai avea cancer de care poți muri în chinuri groaznice și care-ți poate genera, până la intervenția chirurgicală, complicații locale sau metastaze.

Însă, biopsia exploratorie, cel mai adesea, nu este necesară și în unele
situații poate determina chiar împrăștierea tumorilor, de exemplu în cazul tumorilor chistice.

„Intervenția chirurgicala la sân nu este necesară în nici o situație fiindcă nu pune în pericol viața oricât ar crește și oricât de mult timp ar puroia aici o tumoare. Ceea ce pune viața în pericol la tumorile de sân este devalorizarea de sine în raport cu aspectul sânului.” – explică doctorița și precizează că:

„La colon însă poate fi o problemă dacă pacientul nu își rezolvă conflictul de supărare, fiindcă in acest caz masa tumorală continuă să crească și există riscul de a obstrua lumenul intestinal, fapt care poate duce la ocluzie intestinală si chiar la perforație cu abdomen acut chirurgical sau chiar deces dacă nu este surprins momentul perforării.

In aceste condiții se poate chiar muri inutil dacă nu se intervine chirurgical pentru extragerea fragmentului de colon afectat de tumoare sau extirparea tumorii si suturarea colonului.”

”Daca s-a ajuns deja la necesitatea intervenției, atunci este bine ca pacientul să fie pregătit sufletește pentru operație, să o accepte ca pe un bine pe care i-l face corpului pentru ca peritoneul să nu reacționeze la ideea de a fi atacat de bisturiu sau tuburile de laparoscopie.”

Altfel spus, cu cât frica de a fi operat este mai mare, cu atât se va apăra corpul mai mult și va genera metastaze proporționale cu mărimea fricii.

Frica te poate ucide mai rapid decât cancerul în sine sau decât intervenția chirurgicală.

Alimentați nesănătoasă și bogată în compuși toxici

În ziua de astăzi, există tendința de a consuma care nu prea mai au în ele ceva natural și pe care corpul nostru nu le mai interpretează ca fiind hrănitoare.

Atunci când ne hrănim natural, furnizăm corpului microzimele sau somatidele din care să-și poată reface structurile deteriorate.

Probleme care apar:

-alimentele nu mai sunt recunoscute ca și proprii
-nu mai avem microbi care să digere tumoarea, aceasta rămânând pe loc

Dr. Vereș recomandă „O alimentație care să conțină predominant legume, cereale integrale și fructe crescute în mod natural, cu consum cât mai redus de carne si ouă (excepție cele de la producători autohtoni care au condiții de aerisire, furaje naturale) este benefică … și mai ales cele cu expunerea la lumină naturală ce oferă vitamina B17 (laetril) pe care o conțin si prin somatidele ce se află în tot ce este viu si crescut la soare, lumină naturală, apă curată, furaje naturale).

Vitamina B17 este extrem de importantă în resorbția tumorilor, stoparea creșterii tumorale”.

Externalizarea controlului și a gândurilor referitoare la senzațiile apărute
Dacă îi lași pe cei din jur să ia decizii pentru tine, în baza unor protocoale standard sau credințe, și dacă îți ignori ceea ce-ți spune propriul corp, vei avea de suferit consecințele.

Nimeni nu știe mai bine ce simți decât tine, iar medicina modernă funcționează doar după niște principii și ipoteze care nu au fost validate.

„S nu uităm că pe locul trei in statisticile mondiale de mortalitate la ora actuală este iatrogenia, adică se moare prin intervenții greșite ale medicilor, atât chirurgicale cât și nechirurgicale, doar prin prescriere de medicație cu efecte adverse colosale, dar conform protocoalelor furnizate de companiile farmaceutice.

(…)

Ca sa funcționeze bine, creierul și corpul nostru au nevoie de noi si noi conexiuni pe care nu le pot realiza dacă noi avem conținutul psihic ocupat cu același și același conflict la infinit.

Noi știm instinctiv acest lucru fiindcă avem sisteme de avertizare foarte bune la nivelul intuiției, ce funcționează atâta timp cât nu ne este intoxicată sau adormită conștiința de sine prin alimentație nesănătoasă, lipsa de mișcare, atitudini greșite induse prin educație, medicamente, poluare electromagnetica si abuzul de substanțe toxice.” – ne sfătuiește Dr. Vereș.

Cel mai bun sfetnic este intuiția ta!