Desert rapid cu pișcoturi și cremă cu smântână – Se prepară din 800 ml smântână, 150g gem, pișcoturi și…
Ingrediente necesare:
- 4×400 ml smântână
- 4 plicuri zahăr vanilat
- 3 linguri pudră de cacao
- 150 g gem
- Un pachet și jumătate pișcoturi
- Fructe după gust – opțional
- Glazură de ciocolată
Mod de preparare:
Mixăm bine 400 ml de smântână cu pudra de cacao și cu 2 pliuri de zahăr vanilat.
Separat, mixăm 400 ml de smântână cu gemul și cu 2 plicuri de zahăr vanilat.
Punem un strat de pișcoturi în tava rotundă. Întindem un strat de cremă de cacao, peste care punem încă un strat de pișcoturi.
Peste pișcoturi întindem un strat de cremă cu gem și repetăm straturile până se termină cremele. Peste straturile de creme punem adăuga și fructe.
La final, turnăm glazura deasupra și dăm tortul la frigider peste noapte.
Savurați cu poftă! Poftă bună!