Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Fără făină și fără zahăr – Fursecuri de casă foarte fragede și foarte aromate, o bunătate!
Ingrediente necesare:
- 120 g făină de ovăz
- 120 g fulgi de ovăz
- Scorțișoară, nucșoară
- 10 g praf de copt
- 50 g făină (fără gluten)
- 30 ml ulei
- 2 mere
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem făina și fulgii de ovăz într-un bol. Adăugăm scorțișoara, nucșoara, praful de copt, făina și amestecăm bine. Încorporăm uleiul, amestecând cu mâinile.
Adăugăm și merele date prin răzătoarea mică (cu tot cu zeamă) și amestecăm bine cu spatula.
Formăm fursecurile cu o lingură, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-14 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!