Ruladă delicioasă, cu ciocolată și nucă – Desert fără coacere
Ingrediente necesare:
- 250 g unt
- 250 g zahăr pudră
- 3 linguri pudră de cacao
- 3 ouă
- 100 g nucă tocată mărunt
- 100 g stafide
- 100 g bomboane cu jeleu
- 4 foi napolitană
- 50 g glazură de ciocolată
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem într-o cratiță untul, zahărul pudră, ouăle și pudra de cacao. Punem pe baie de aburi și amestecăm până la omogenizare și până amestecul de îngroașă un pic. Aproximativ 15 minute, după care luăm de pe foc.
Mărunțim foile de napolitană, tocăm mărunt nuca și bomboanele. Adăugăm în cratiță împreună cu stafidele și amestecăm foarte bine. Transferăm compoziția într-o tavă de chec tapetată cu folie alimentară.
Dăm tava la frigider pentru o zi, după care răsturnăm din tavă. Îndepărtăm folia și turnăm glazura.
Savurați cu poftă! Poftă bună!