Rețetă cu imagini, pas cu pas – Rețetă simplă, gustoasă și rapidă (ideală pentru prânz sau cină) – Chifteluțe pufoase și apetisante (umplute cu cașcaval)
Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocată
- 1 ou
- Sare, piper, fulgi de chili
- 2 linguri pesmet
- Ceapă verde
- 150 g cașcaval
Ingrediente necesare pentru panadă:
ADVERTISEMENT
- 6 felii pâine (sau putem folosi pesmet)
- 2 ouă
- Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Amestecăm carnea tocată cu 1 ou, sare piper, fulgi de chili, 2 linguri de pesmet și ceapa verde tocată mărunt.
Tăiem pâinea cubulețe, punem în blender și mărunțim.
Formăm chiftele în palmă, adăugând și câte o bucată de cașcaval la mijloc. Le trecem prin ouă și pesmet și le prăjim în ulei încins până se rumenesc frumos pe ambele părți.
Savurați cu poftă! Poftă bună!