Rețetă rapidă, pas cu pas, în imagini – Cel mai frumos și cel mai gustos Aperitiv cu Ciupercuțe Champignon
Ingrediente:
- 150 g de cașcaval;
- 3-4 ouă fierte;
- 250 – 300 g de ciuperci Champignon marinate;
- un castravete mare;
- 1 cățel de usturoi;
- 2 linguri de maioneză;
- sare, piper, condimente
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
- Începem prin a fierbe 10-15 minute ouăle. Dăm pe răzătoare ouăle fierte și cașcavalul, într-un bol adânc. Adăugăm sare, piper, usturoiul presat și două linguri de maioneză. Amestecăm bine…
2. Continuăm prin a spala un castravete mare și a-l tăia rondele de grosime medie.
3. Îndepărtăm cu grijă pălăria ciupericilor din soiul Champignon. Luăm o lingură de compoziție de ouă și o modelăm sub formă de picioruș gros de ciupercă.
4. Așezăm aperitivile astfel formate pe un platou și le ornăm cu puțină verdeață. Este gata!
Poftă bună!