Ingrediente necesare:
1 ou
1 ceapă
1 linguriță muștar
1 lingură amidon de porumb
2 linguri smântână
2 linguri maioneză
1 piept de pui
3 căței usturoi
ulei pentru prăjit
sare și piper după gust
Mod de preparare:
Într-un vas mic, batem oul.
Curățăm și spălăm carnea, apoi o tăiem în felii pe care le frăgezim puțin pe ambele părți.
Potrivim feliile de piept de pui cu sare și piper, apoi turnăm peste ele maioneza, smântâna, oul bătut, muștarul și amestecăm bine cu o spatulă de silicon.
Tocăm ceapa curățată în cuburi mari, apoi o adăugăm peste carne, împreună cu usturoiul pisat.
Amestecăm foarte bine tot, apoi lăsăm bolul deoparte timp de o oră.
După o oră, punem și amidonul de porumb și mai amestecăm o dată, după care prăjim carnea în ulei încins, pe ambele părți, sub capac.
Poftă bună!