Mâncărică simplă și gustoasă – Caserolă cu cartofi, ceapă, cașcaval și pulpe de pui
Ingrediente necesare:
- 4 cartofi
- 1 ceapă
- Jumătate morcov
- 6 pulpe superioare pui
- 150 g cașcaval
- 50 g maioneză
- Sare, piper, alte condimente după gust
Mod de preparare:
Dezosăm pulpele, le curățăm de grăsime și de piele, le spălăm și le uscăm cu prosoape de hârtie. Condimentăm cu sare, piper și le punem într-o tavă adâncă.
Curățăm și tăiem cartofii în fâșii lungi și subțirii. Îi punem într-un bol mare. Adăugăm morcovul ras și ceapa tocată cât mai mărunt. Adăugăm și sare și alte condimente, după gust, și amestecăm foarte bine. Transferăm amestecul în tavă, peste stratul de carne.
Presărăm deasupra și cașcavalul ras și acoperim cu maioneză, așa cum se vede în imaginea de mai jos.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 40-45 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!