Rețetă cu imagini, pas cu pas – Batoane de casă fragede și aromate (cu brânză dulce, zmeură și ciocolată) – Rețetă rapidă, fără coacere
Ingrediente necesare:
- 250 g brânză de vaci (se poate înlocui cu cremă de brânză sau mascarpone)
- 50 g zahăr pudră (se poate înlocui cu îndulcitor sau miere)
- 100 g zmeură (opțional)
- 4 foi napolitană
- 150 g ciocolată cu lapte
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Punem brânza și mierea într-un bol și mixăm până la omogenizare. Adăugăm zmeura și amestecăm bine cu spatula.
Tapetăm un tocător cu folie alimentară și umplem foile de napolitană cu amestecul de brânză și zmeura. Învelim prăjitura cu folie alimentară și o dăm la congelator pentru 2-3 ore.
Topim ciocolata pe baie de aburi sau la cuptorul cu microunde după care o amestecăm cu 2 linguri de ulei. Scoatem prăjitura de la congelator, o porționăm și o dăm prin ciocolata topită.
Savurați cu poftă! Poftă bună!