Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Bezele moi și aromate (cu ciocolată) – Rețetă rapidă, din 3 ingrediente, gata în 5 minuțele
Ingrediente necesare:
- 10 g gelatină instant
- 70 ml apă
- 220 g zahăr
- 50 ml apă
- 90 g ciocolată
- Zahăr pudră, pudră de cacao și amidon
Mod de preparare:
Dizolvăm gelatina în 70 ml apă. Punem zahărul și 50 ml apă într-un vas. Punem vasul pe foc și amestecăm până zahărul se dizolvă complet. Turnăm compoziția într-un bol, adăugăm gelatina umflată și amestecăm bine. Mixăm până obținem o compoziție cremoasă și lucioasă după care încorporăm și ciocolata topită.
Transferăm compoziția într-o formă de silicon de 11*24 cm tapetată cu folie alimentară. Dăm la frigider pentru câteva ore.
Ulterior, punem într-un bol zahăr pudră, amidon și pudră de cacao. Amestecăm și cernem totul pe un tocător. Răsturnăm desertul pe tocător și îndepărtăm folia. Pudrăm cu amestecul de zahăr pudră, porționăm și servim.
Savurați cu poftă! Poftă bună!