No menu items!
More

    Aluat pentru plăcinte turnate – Poate fi folosit cu orice umplutură vă place

    Ingrediente:

    • 3 ouă medii
    • 300 ml smântână
    • 120 g făină
    • 1/3 linguriță sare
    • 10 g praf de copt

    Mod de preparare:

    1. Într-un bol, turnăm smântâna. Adăugăm ouăle, sarea și amestecăm foarte bine. Adăugăm făina, praful de copt și mixăm bine până la omogenizare.

    2. Turnăm jumătate din cantitatea de aluat într-o formă de copt, tapetată cu ulei. Pe deasupra, adăugăm umplutura preferată.

    3. Adăugăm aluatul rămas iar la final decorăm cu semințe de susan.

    4. Coacem plăcinta la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

    Poftă bună!

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you