No menu items!
More

    Tiramisu ca la mama lui, simplu și delicios – Rețeta unui cofetar italian

    Tiramisu autentic – Rețeta originală de la un celebru bucătar italian. Este o reteta destul de usor de facut, insa trebuie sa fiti atente la detalii, deoarece chestii pe care la prima vedere nu le considerati importante, pot face diferenta la final…

    Ingrediente:

    500 g mascarpone
    350 g piscoturi
    200 ml smantana dulce
    10 linguri zahar
    6 oua separate
    cafea rece
    cacao pudra
    lichior

    Cum se prepară?

    Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.

    Se mixeaza albusurile spuma, apoi se adauga mascarponele in compozitie si se omogenizeaza.

    Se adauga lichiorul si smantana si se omogenizeaza.

    Se cufunda piscoturile in cafea, apoi se aranjeaza un strat pe un platou.

    Se acopera cu crema pregatita cu mascarpone si cu putina cacao.

    Se acopera cu al doilea strat de piscoturi, apoi se repeta cu un strat de mascarpone, unul de cacao si tot asa pana la final.

    Se lasa tava in frigider 2-3 ore.

    Să îl savurați cu drag – Poftă bună!

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you