Ingrediente:
- 400 g biscuiți simpli
- 400 ml lapte condensat
- 200 g nucă de cocos
- 100 g unt
- 100 g zahăr
- 2 foi napolitană
- 40 g cacao
- 120 ml apă
- 15 ml esență de rom
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm laptele condensat. Adăugăm nuca de cocos, foile de napolitană mărunțite și amestecăm foarte bine. Turnăm compoziția pe o folie alimentară și formăm o ruladă, pe care o punem la frigider.
2. Pentru sirop, punem apa la fiert. Adăugăm zahărul, pudra de cacao, untul și esența de rom. Mixăm bine până obținem un sirop fin și omogen.
3. Într-un bol separat, mărunțim biscuiții cu ajutorul unui blender. Adăugăm siropul pregătit anterior și turnăm compoziția obținută pe o folie alimentară. Așezăm rulada pregătită anterior și rulăm prăjitura.
Se lasă la frigider 2-3 ore înainte de servire.
Poftă bună!