Ingrediente necesare:
135 g făină
25 g zahăr
50 ml apă
50 ml ulei
2 linguri semințe de in
1 praf de sare
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecăm făina cernută cu sarea, semințele și zahărul. Într-o cratiță, amestecăm apa cu uleiul și punem pe foc.
Aducem amestecul până la punctul de fierbere, după care o turnăm imediat peste amestecul de făină. Omogenizăm rapid aluatul, cu o spatulă, după care-l lăsăm deoparte timp de 15 minute.
Ulterior, întindem aluatul pe suprafața de lucru, la o grosime de 3-5 mm și decupăm biscuiții.
Transferăm biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 10 minute, sau până biscuiții se rumenesc frumos.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!