Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Chifteluțe cu brânză feta, învelite în bacon crocant – Delicatesă, o bunătate de rețetă, de colecție…
Ingrediente necesare:
- 600 g carne tocată de porc
- 60 g pesmet
- 1-2 căței usturoi
- 185 g brânză feta
- Piper, sare, oregano după gust
- 2 ouă
- 400 g felii bacon, aproximativ
Mod de preparare:
Punem carnea tocată într-un bol. Adăugăm pesmetul, ouăle, sarea, usturoiul pisat, oregano și amestecăm foarte bine. Tăiem brânza în cubulețe mai mari, sfărâmițăm un pic după care încorporăm în compoziția de carne.
Din această compoziție formăm chiftelele și le învelim în câte o fâșie de bacon. Le punem într-o tavă.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 40 de minute aproximativ.
Servim chiftelele cu garnitura și/ sau murăturile preferate.
Savurați cu poftă! Poftă bună!