Cred ca este cel mai rapid desert ce il poti pregati. Este super cremoasa si gustoasa si chiar o poti face pentru musafiri sau pentru familie. Nu trebuie sa folosesti cuptorul sau aragazul pentru a o pregati.
Ingrediente prajitura:
500 ml de lapte, 220 gr smantana pentru frisca
450 gr de biscuiti (petit beurre sau graham)
1 plic de crema de vanilie
Ingrediente necesare pentru glazura:
200 gr de zahar pudra, 3 linguri de lapte caldut
3 linguri de unt + 3 linguri de cacao
Cum se prepara?
Incepeti prin a pregati crema de vanilie – se mixeaza cu laptele pana devine consistenta iar mai apoi se amesteca cu frisca batuta bine.
Pentru glazura se amesteca toate ingredientele.
Intr-o tava potrivita, se pune 1 strat de biscuiti – jumatate din crema – iar biscuiti – crema ramasa – biscuiti – si ultimul strat va fi glazura de cacao
Se da la frigider pentru 7-8 ore inainte de a fi taiata.
Va doresc pofta buna!