Prăjitură cu fulgi de ovăz, nucă de cocos și fructe – Prăjitură de casă rapidă și aromată, fără coacere
Ingrediente necesare (tavă de 35*25 cm):
- 200 g fulgi de ovăz
- 500 ml apă
- 60 g fulgi de cocos
- 4 ouă
- 150 g iaurt natural
- 1 lingură esență de vanilie
- 250 g vișine
- Îndulcitor – opțional
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem fulgii de ovăz într-un bol. Adăugăm apa, amestecăm și lăsăm deoparte timp de 15-20 de minute.
Ulterior, adăugăm fulgi de cocos, iaurtul, gălbenușurile, vanilia și omogenizăm. La final încorporăm cu grijă și albușurile bătute spumă tare.
Tapetăm tava cu hârtie de copt și transferăm compoziția în ea. Presărăm cireșele deasupra și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 25 de minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!