Rețetă rapidă și delicioasă, gata în doar 10 minute – Pizza la tigaie
Ingrediente necesare pentru aluat:
- 2 ouă
- 9 linguri făină
- 8 linguri chefir/ iaurt/ lapte acru sau smântână
- Un sfert linguriță sare
Ingrediente necesare pentru umplutură:
- 1 roșie
- 50 g cașcaval
- 100 g salam/ crenvurști/ carne fiartă
Mod de preparare:
Pregătim ingredientele: tăiem salamul în rondele după care pai, trecem cașcavalul prin răzătoarea mare și tăiem roșia rondele.
Batem ouăle împreună cu sarea până obținem o consistență spumoasă. Încorporăm chefirul și mixăm. Încorporăm și făina cernută, mixând până obținem un aluat omogen, cu o consistență ca de smântână densă.
Punem tigaia pe foc mic, adăugăm un pic de ulei și transferăm aluatul în ea. Repartizăm uniform. Adăugăm salamul, roșiile și cașcavalul. Acoperim tigaia cu capac și gătim pizza la foc mic spre mediu, timp de 10 minute sau până aluatul se coace.
Savurați cu poftă! Poftă bună!