Desert rapid și răcoritor, perfect pentru zilele de vară – Desert la pahar cu brânză dulce și căpșuni
Ingrediente necesare:
- 300 g căpșuni
- 30 g zahăr pudră
- 1 plic tort gelee roșu
- 300 g brânză de vaci
- 2 linguri zahăr tos
- 3 linguri smântână
- 100 ml apă
- 10 g gelatină
Mod de preparare:
Pregătim tort gelee-ul roșu conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Turnăm jeleul în pahare și le așezăm după cum se vede în imaginea de mai jos, până jeleul se întărește.
Mixăm brânza împreună cu zahărul tos și smântâna.
Pregătim gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj. O încălzim (fără să o fierbem!) și o încorporăm în amestecul de brânză. Transferăm crema în pahare după care le dăm la frigider.
Mixăm căpșunile cu mixerul vertical, adăugăm și zahărul pudră și amestecăm bine. Transferăm peste cremă și dăm pahare înapoi la frigider pentru câteva ore.
Decorăm după gust.
Savurați cu poftă! Poftă bună!