Rețetă rapidă și ușoară, fără coacere – Tort cremos cu lapte condensat –
Ingrediente necesare:
- 400 ml frișcă lichidă
- 500 g mascarpone
- 360 g biscuiți cu unt
- 160 g lapte condensat
- 160 g lapte condensat caramelizat
Mod de preparare:
Amestecăm bine mascarpone cu frișca bătută spumă tare și împărțim compoziția în două.
Amestecăm o parte cu laptele condensat caramelizat și cealaltă cu laptele condensat.
Formăm o bază din biscuiți într-o tavă rotundă peste care întindem un strat de cremă cu lapte condensat caramelizat.
Punem încă un strat de biscuiți peste care întindem un strat de cremă cu lapte condensat.
Repetăm straturile până se termină ingredientele. Ultimul strat va fi unul de cremă cu lapte condensat.
Dăm tortul la frigider pentru 12 ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!