Lidia Fecioru, cunoscută bioenergoterapeută, împărtășește sfaturi testate pe propria ei piele. Recent, ea a dezvăluit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un interval de timp de doar 7 luni.
Puțini sunt conștienți că acum câțiva ani, Lidia Fecioru avea o greutate cu 30 de kilograme mai mare. O remarcă din partea soțului ei a determinat-o să dorească să se schimbe. Cu o greutate de 90 de kilograme, momentul de cotitură a venit când soțul i-a reproșat că arată „ca o vacă”.
„Eram în exces de greutate și spuneam că nu sunt grasă. Îmi justificam kilogramele spunând că am 62 de kilograme, restul fiind sexualitate și carismă. Am început să-mi iubesc corpul și am slăbit. M-am îmbrăcat într-o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu mi-a spus că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că sunt cu el, dar că voi slăbi și voi divorța. Și așa am făcut, m-am iubit pe mine însumi„, a mărturisit ea.
Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme în doar 7 luni?
Cu toate acestea, cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme? Bioenergoterapeutul cunoscut a dezvăluit dieta drastică care a ajutat-o să atingă această realizare impresionantă.
„Am urmat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, care este o dietă disociată. Acest regim consta în următorul mod: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 zile de consum de fructe. Deși fructele conțin zahăr, eu nu le-am consumat. Personal, nu-mi plac fructele.
Nu am mâncat pâine, dulciuri, produse făinoase, cartofi (pe care nici acum nu-i consum). În prezent, consum fructe din când în când, dar în perioada dietei nu am consumat fructe.
Existau momente când organismul simțea nevoia de ceva, ceea ce era și normal. Atunci, luam un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care acoperea și lipsa de cofeină și lipsa dulciurilor. De asemenea, pregăteam ceaiuri din fructe de pădure uscate pentru a consuma mai multe lichide și pentru a adăuga o notă de culoare, astfel încât să nu fie doar apă simplă”, a dezvăluit Lidia Fecioru într-un interviu acordat Irinei Reisler acum câțiva ani.
Un ceai special care reduce pofta de mâncare
Dar care este ritualul zilnic al Lidiei Fecioru prin care reușește să-și mențină forma? E vorba despre un ceai special pe care bioenergoterapeutul îl consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un ceai preparat din scorțișoară și foi de dafin.
„Pentru acest ceai, veți avea nevoie de 1 litru de apă, un băț de scorțișoară și 5 foi de dafin. Fierbeți apa, apoi adăugați scorțișoara și foile de dafin. Lăsați la infuzat timp de 15 minute”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Antena 3.
Lidia Fecioru demonstrează că prin voință și abordarea adecvată a alimentației, este posibil să obții rezultate notabile în ceea ce privește pierderea în greutate. Experiența personală a bioenergoterapeutului servește drept inspirație pentru toți cei care se luptă să atingă obiectivele lor de sănătate și siluetă.