Chiftele umplute cu cașcaval – Chiftele moi și suculente, preparate la cuptor
Ingrediente necesare:
- 1 buc. piept de pui (sau de curcan)
- 2 ouă
- 1 felie pâine
- 2 linguri maioneză
- 120 ml lapte
- Sare, piper
- 250 g cașcaval
- 50 g unt
- 2 roșii
- Ulei și unt pentru prăjit
Mod de preparare:
Dăm carnea prin mașina de tocat carne și punem într-un bol. Adăugăm ouăle, sare, piper și condimentele preferate.
Rupem pâinea în bucățele și turnăm laptele peste. Lăsăm deoparte timp de câteva minute după care stoarcem și punem peste carne. Adăugăm și maioneză și amestecăm foarte bine.
Formăm chiftelele, punând la mijloc cașcaval. Punem într-o tigaie un pic de ulei și 50 g unt și prăjim chiftelele pe ambele părți. Le transferăm într-o tavă unsă cu unt, punem câte o felie de roșie și cașcaval peste ele.
Le mai putem unge și cu un pic de maioneză.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade până se rumenesc frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!