Ingrediente:

  • 350 g făină
  • 250 g cașcaval
  • 100 g salam
  • 240 g chefir
  • 60 g unt
  • 10 g praf de copt
  • 1/4 linguriță sare

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm praful de copt, sarea, untul și amestecăm foarte bine.

2. Cașcavalul îl dăm prin răzătoare. Salamul îl tăiem cubulețe.

3. Le adăugăm în aluatul uscat și amestecăm. Adăugăm chefirul și mixăm bine.

4. Frământăm aluatul bine.

5. Întindem aluatul în 2 foi subțiri și egale.

6. Așezăm turtele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le tapetăm cu chefir.

7. Coacem la temperatura de 210 grade, timp de 20 de minute.

Poftă bună!