Ingrediente:

  • 240 g biscuiți Oreo
  • 80 g unt
  • 180 g zahăr
  • 500 g philadelphia
  • 400 ml frișcă lichidă
  • 170 g biscuiți Oreo
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 70 g ciocolată cu lapte
  • 70 ml frișcă lichidă

Mod de preparare:

1. Pentru blat, mărunțim biscuiții cu ajutorul unui blender. Îi amestecăm cu unt topit. Turnăm compoziția într-o formă de copt, pe care o punem la congelator pentru 30 de minute.

2. Pentru cremă, batem brânza philadelphia cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, frișca, biscuiții mărunțiți, și amestecăm bine.

3. Turnăm crema obținută peste blatul de biscuiți. Punem vasul la frigider pentru 6 ore.

4. Pentru ganache, punem frișca la fiert, pe foc mic. Adăugăm ciocolata, extractul de vanilie și amestecăm bine. La final, turnăm glazura peste stratul de cremă și decorăm cu biscuiți Oreo.

Poftă bună!