No menu items!
More

    Ardei umpluți cu varză, pentru iarnă – Notați și încercați această rețetă, merită

    Ingrediente:

    • 3 kg ardei
    • 2-3 kg varză
    • 2 morcovi
    • 3-4 căței de usturoi
    • 1 l apă
    • 200 g zahăr
    • 1 lingură sare
    • 200 ml oțet
    • 100 ml ulei

    Mod de preparare:

    1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm ardeii de semințe. Varza o tăiem fidea și iar morcovul îl dăm prin răzătoare. Amestecăm totul foarte bine iar la final adăugăm sarea și usturoiul.

    2. Umplem ardeii cu compoziția pregătită anterior.

    3. Pentru marinadă, turnăm apa într-un vas. Adăugăm oțetul, zahărul, sarea, uleiul și amestecăm bine. Fierbem pe foc mic până la primul clocot, pe urmă turnăm marinada în vasul cu ardei umpluți.

    4. Punem vasul la fiert, pe foc mic, timp de 12 minute. La final, repartizăm ardeii în borcane.

    Poftă bună!

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you