No menu items!
More

    2 rețete pe care trebuie să le încerci acum – Gustărele aperitiv din dovlecei

    Varianta 1

    Ingrediente:

    • 3-4 dovlecei
    • 1 linguriță paprika
    • 3 căței de usturoi
    • 1 linguriță sare
    • 1 linguriță ulei
    • 50 g cașcaval

    Mod de preparare:

    1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii bețișoare de 5 cm.

    2. Într-un bol, turnăm uleiul. Adăugăm condimentele, cașcavalul dat prin răzătoare, usturoiul zdrobit și amestecăm bine. Dăm fiecare fiecare bucățică de dovlecel prin ametecul obținut și le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 15 minute.

    Varianta 2

    Ingrediente:

    • 2-3 dovlecei
    • 1 linguriță sare
    • 1 lingură făină
    • 1 lingură pesmet
    • 2 ouă
    • 1 lingură smântână
    • 1/2 linguriță turmeric
    • 1/2 linguriță usturoi praf

    Mod de preparare:

    1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii bucățele. Îi așezăm într-un bol, adăugăm sare și amestecăm.

    2. Așezăm bucățile de dovlecel într-o pungă. Adăugăm făina și amestecăm bine. Separat, batem ouăle cu smăntână, sare, turmeric, usturoi.

    3. Dăm bucățile de dovlecel prin compoziția de ouă, pe urmă prin pesmet. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și le coacem la temperatura de 220 de grade, timp de 10 minute.

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you