Sandvișuri calde, rapide, pentru un mic dejun savuros și sățios – Aveți nevoie de 2 ouă, pâine, cașcaval, șuncă și…
Ingrediente necesare:
- Cașcaval
- 2 ouă
- Șuncă sau parizer
- Lapte
- Sare
- Felii de pâine
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Tăiem parizerul rondele și cașcavalul felii.
Spargem ouăle într-un vas. Adăugăm un pic de lapte, sare și amestecăm bine cu furculița.
Peste o felie de franzelă punem 2 rondele de parizer, 2 felii de cașcaval și acoperim cu o altă felie de franzelă.
Procedăm la fel și formăm sandvișurile. Le trecem prin amestecul de ou, să se îmbibe pâinea după care prăjim sandvișurile într-o tigaie cu ulei, sub capac. Când se rumenesc frumos pe ambele părți, sunt gata.
Savurați cu poftă! Poftă bună!